Ikea коркова дъска

★★★★☆

Ако искате да намерите най-добрите оферти за ikea коркова дъска, сте попаднали на правилното място. Нашите експерти са подготвили за вас най-добрите прегледи, които можете да намерите на пазара.

Най-добри продукти

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Защо да купувате Ikea коркова дъска?

Мога да използвам всеки контейнер, за да го приготвя? Никога не трябва да използвате метални контейнери в ikea коркова дъска за отопление на храни и напитки. Те могат да разсейват лъчите в грешни посоки в устройството. Въздушните контейнери също са табу, те могат да избухнат. Стъклени контейнери, специални пластмасови съдове и порцелан са идеално подходящи. Въпреки това, винаги обръщайте внимание на информацията на производителя дали материалът е подходящ за използване в микровълновата печка.

Работата варира в зависимост от модела и производителя. Класическата микровълнова печка има въртящо се управление, което можете да използвате за работа с вашето устройство. Можете да използвате това, за да зададете производителността и времето на изпълнение. Ако изберете комбинирано устройство, в повечето случаи имате множество контроли.

Лъчите проникват лесно през пластмаса, хартия, порцелан и стъкло. Ето защо опакованите или затворени ястия могат да се нагряват. Те обаче не трябва да бъдат затворени от метал (гащи, купи), тъй като това отразява лъчите и евентуално искрите. Повече за физическите процеси тук: свят на физиката

Микровълновата печка се състои, наред с други неща, от така нареченото пространство за готвене и вакуумна тръба. Слагате чинията си в стаята за готвене, ако искате да сте затоплили нещо. Веднага щом искате да загреете храната си и да включите ikea коркова дъска, тя произвежда електромагнитни вълни във вакуумната тръба. Устройството постига това чрез преобразуване на тока на гнездото, т.е. електрическата енергия, която или електромагнитните вълни са насочени в пространството за готвене, което иначе е направено изцяло от метал. Металът има специално значение, защото може да проникне в почти всички материали. За разлика от метала, гарниите от стъкло, порцелан или пластмаса не биха предложили никаква защита. Поради тази причина, например, стъклото на малките метални проводници също трябва да поддържа вълните в пространството за готвене. Ако сега имате храната си в микровълновата и натиснете за начало, електромагнитните вълни проникват във вашата храна. Тези вълни удрят водните молекули на вашата храна и ги карат да се движат. Движението от своя страна създава енергия, което гарантира, че водните молекули стават топли или горещи. В крайна сметка топлинното производство на храна в микровълновата се основава на принципа на кинетичната енергия. Щом всички водни молекули са топли или горещи, цялата ви храна има приятна температура. Има опасност при използването му?

Не всички храни са подходящи. Не забравяйте, че не всички съдове в микровълновата печка могат да се нагряват или приготвят. Следните храни не принадлежат в микровълнова печка: яйца и кестени, тъй като те експлодират доста скоро, олио и алкохол, тъй като лесно могат да се запалят и да причинят пожар. Освен това в затворени кутии не може да се нагрява храна.

Когато купувате микровълнова печка онлайн, трябва да помислите колко често и особено с каква цел искате да използвате устройството. Ако понякога искате да затоплите готово хранене или останките от предишния ден, обикновено е достатъчен прост модел. За печене на ролки и Co. устройството трябва да има функция на грил. Ако искате редовно да използвате микровълновата печка, за да приготвите различни ястия (например печете с торта, пържете риба или решетка), имате нужда от устройство с по-голямо пространство за готвене и набор от функции, включително функция за печене с топлина отгоре / отдолу. Модели с автоматични програми са достъпни за начинаещи.

Поради тази причина е разработен ikea коркова дъска с комутационно захранване, така нареченото вие контролирате анодния ток на магнетрона по електронен път. В резултат на това желаното изпълнение може да се разпредели равномерно, което загрява още по-нежно готварския материал.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече